Groenten, fruit en kruiden uit de inheemse keuken worden centraal gezet in de gerechten. Je leert de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen om producten tot hun recht te laten komen.
Inhoud
- Werken met groenten en fruit
- Treffen van de nodige voorbereidingen de gepaste bereiding
- Bereiden van soepen, voorgerechten en hoofdgerechten op basis van groenten en fruit
- Kiezen en bereiden van passende bijgerechten (sauzen, aardappelgerechten, …)
Voor deze module heb je mogelijk recht op:
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Toelatingsvoorwaarden
Het certificaat
hulpkok behaald hebben
en de deelcertificaten van "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken".
Studiebewijs
Je ontvangt het deelcertificaat Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden na het succesvol afronden van deze cursus.
Cursussen
Opmerkingen
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
Mogelijke vervolgmodules
- Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden uit de wereldkeuken
- Dieetmaaltijden en gezonde voeding met groenten, fruit en kruiden
- Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
- Chef de partie vlees, wild & gevogelte
- Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren
- Chef de partie desserten, gebak en brood