Opleidingen
/
Diplomagerichte beroepsopleidingen
/
Hulpkok
/
Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Officiële benaming: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Je leert de basiscompetenties i.v.m. het ontvangen en bedienen van gasten op een gastvriendelijke manier.
De samenwerking tussen het keuken- en zaalpersoneel is essentieel om tegemoet te kunnen komen aan de wensen en de noden van jouw gasten.
De samenwerking tussen het keuken- en zaalpersoneel is essentieel om tegemoet te kunnen komen aan de wensen en de noden van jouw gasten.
- Klaarzetten van de zaal en het dienstmateriaal
- Verwelkomen van de gasten
- Tafels indekken
- Gerechten vanuit de keuken naar de zaal doorgeven
- Opdienen van gerechten en dranken
- Uitleg geven bij de gerechten (suggesties, allergieën, …)
- Tafels afruimen
- Behandelen van eventuele klachten
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
- Het certificaat van keukenmedewerker behaald hebben.
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
- Deze module wordt in de campus te Turnhout aangeboden in gecombineerd onderwijs. Dit wil zeggen dat een aantal lessen in de school doorgaan en dat je voor de andere lessen opdrachten krijgt.
Geen cursussen gevonden
Liever iets anders
Liever iets anders carousel
Liever iets anders carousel-
Bistrogerechten met groenten en kruiden
In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige gerechten met groenten en kruiden. -
Bistrogerechten met vis
In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten. -
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten.
-
Bistronagerechten
In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige nagerechten en ga ja aan de slag met de klassieke desserten en hoe je deze op een perfecte manier kunnen dresseren.