Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Bakken & patisserie / Medewerker bakkerij
  • Medewerker bakkerij

Medewerker bakkerij

Je leert onder begeleiding verschillende soorten bereidingen. 
De juiste grondstoffen afwegen, deze tot deeg kneden en verwerken, zowel met de hand als machinaal. 
Verschillende broden en banketproducten bereiden en verwerken.

Onze modules

Infomoment

  • Turnhout - Campus Gastronomie (nieuwbouw) op 18/01/2025 van 10:00u tot 12:00u

Traject

Uurrooster

Downloads

Studiebewijs

Na het afronden van alle modules van de opleiding medewerker bakkerij behaal je het certificaat Medewerker bakkerij.

Opmerkingen

Wens je meer informatie?
Mail naar: 
  • mol@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Mol en Balen
  • gastronomie@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Turnhout.

Staat jouw gewenste module momenteel niet op de planning? Vul dan hier jouw gegevens in.

De vermelde prijzen voor de cursussen te Turnhout zijn inclusief ingrediënten.