Opleidingen /  Keukenmedewerker

Als keukenmedewerker assisteer je de kok en het andere keukenpersoneel. Zo help je voor de service met alle voorbereidingen. Tijdens de dienst help je de (hulp)kok bij de bereidingen en maak je ook eigen bereidingen klaar.  Na de dienst ruim je mee op.

Inhoud

  • Algemene voorbereidingen in de keuken
  • Bereiden van eenvoudige gerechten: soepen, sauzen, salades, desserten, ...
  • Werken volgens de regels van hygiĆ«ne en voedselveiligheid
  • Beheer van voorraad en ontvangst en stockage van ingrediĆ«nten



Infomomenten

  • Turnhout - Campus Boomgaard op 01/09/2022 van 19:00u tot 21:00u
  • Mol - Campus Begonialaan op 01/09/2022 van 19:00u tot 21:00u
  • Turnhout - Campus Boomgaard op 03/09/2022 van 10:00u tot 12:00u
  • Mol - Campus Begonialaan op 03/09/2022 van 10:00u tot 12:00u

Modules

Module
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden & Eenvoudige visgerechten
Eenvoudige nagerechten
Eenvoudige visgerechten
Eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten & Eenvoudige nagerechten

Inschrijven

Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:

Traject

Uurrooster

Studiebewijs

Na het afronden van alle modules behaal je het "Certificaat keukenmedewerker"

Opmerkingen

Als vervolg op deze opleiding kan je de opleiding hulpkok volgen.

Start je met de opleiding keukenmedewerker? Dan dien je volgende handboeken aan te kopen: 
  • Basisbegrippen - Pelckmans - ISBN: 978-90-289-2181-8
  • Basisgerechten - Pelckmans - ISBN: 978-90-289-2367-6

Wens je meer informatie over deze opleiding? Mail dan naar:
  • gastronomie@edukempen.be voor de cursussen die aangeboden worden in onze campus te Turnhout
  • mol@edukempen.be voor de cursussen die aangeboden worden in onze campus te Mol

Downloads