Opleidingen
/
Diplomagerichte beroepsopleidingen
/
Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren
/
Restaurantgerechten met vis, schaal- en scheldieren uit de wereldkeuken
Restaurantgerechten met vis, schaal- en scheldieren uit de wereldkeuken
Officiële benaming: Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken
In deze module maak je bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken. De gerechten hebben een hoog niveau.
- Toepassen van specifieke bereidingen uit de wereldkeuken
- Bereiden van gerechten met vis uit de wereldkeuken met bijpassende sauzen en garnituren
- Bereiden hapjes, soepen, fonds, pasteien en geleibereidingen op basis van vis uit de wereldkeuken
- Toepassen van de juiste gaartechnieken (marineren, pocheren, bakken, stoven, wokken, grillen, roken, frituren, rauw, lage temperatuur, stomen…)
- Toepassen van de jusite verwerkings- en bewaartechnieken (pekelen, roken, drogen, marineren…)
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Het certificaat van hulpkok en de deelcertificaten "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken" behaald hebben.
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
Geen cursussen gevonden