Opleidingen / Diplomagerichte beroepsopleidingen / Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren / Restaurantgerechten met vis, schaal- en scheldieren uit de wereldkeuken

Restaurantgerechten met vis, schaal- en scheldieren uit de wereldkeuken

Officiële benaming: Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken

In deze module maak je bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken. De gerechten hebben een hoog niveau. 

  • Toepassen van specifieke bereidingen uit de wereldkeuken
  • Bereiden van gerechten met vis uit de wereldkeuken met bijpassende sauzen en garnituren
  • Bereiden hapjes, soepen, fonds, pasteien en geleibereidingen op basis van vis uit de wereldkeuken
  • Toepassen van de juiste gaartechnieken (marineren, pocheren, bakken, stoven, wokken, grillen, roken, frituren, rauw, lage temperatuur, stomen…)
  • Toepassen van de jusite verwerkings- en bewaartechnieken (pekelen, roken, drogen, marineren…) 

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Het certificaat van hulpkok en de deelcertificaten "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken" behaald hebben.

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  • In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden

Geen cursussen gevonden