Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Koken - Diplomagerichte opleiding / Keukenmedewerker / De dagelijkse keuken

De dagelijkse keuken

Officiƫle benaming: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden, Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten

In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten en eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 

  • Basissauzen voor vleesgerechten
  • Basissauzen voor gerechten met groenten en kruiden
  • Voorbereiden en bereiden van basisgerechten met vlees en gevogelte, zowel warme als koude gerechten
  • Voorbereiden en bereiden van gerechten op basis van groenten en kruiden
  • Bereiden van de juiste bijgerechten

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

  • In de campussen (Balen, Edegem, Mol & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient ook nog apart aangekocht te worden.

Geen cursussen gevonden

Liever iets anders

  • Eenvoudig koken met vis

    In deze module leer je eenvoudige visgerechten en eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten. Daarnaast leer je ook het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.

  • Koken voor vrienden

    Leer de kunst van het bereiden van verrukkelijke gerechten die gegarandeerd indruk zullen maken op je gasten. Maar deze cursus gaat om meer dan alleen maar leren koken; het gaat om het creëren van warme herinneringen en het delen van bijzondere momenten met vrienden en dierbaren.

  • Lekker en gevarieerd

    In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten en eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 
  • Lekker en gezond

    In deze module leer je eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten. Daarnaast leer je ook het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.
  • Zuiderse keuken

    Verzot op de zuiderse keuken? GeĆÆnteresseerd in zonnige smaken? Het gevoel hebben dat je nog op vakantie aan het aperitieven bent met heerlijke tapa's?
    Dan is deze cursus echt iets voor jou.