Opleidingen / Diplomagerichte beroepsopleidingen / Chef de partie vlees, wild & gevogelte / Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte

Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte

Officiële benaming: Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte

In deze module leer je trendy en alternatieve gerechten bereiden met bijzondere aandacht voor volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken.

  • Combineren van smaken en voedingsmiddelen
  • Bereiden van gerechten op volgens nieuwe en alternatieve bereidingswijzen met nieuwe producten
  • Bereiden van vegetarische en veganistische gerechten 

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Het certificaat van hulpkok en de deelcertificaten "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken" behaald hebben.

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  • In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden

Geen cursussen gevonden

Liever iets anders

  • Dieetmaaltijden en gezonde voeding met vlees, wild en gevogelte

    Je leert dieetmaaltijden en gezonde voeding te bereiden op basis van vlees, wild en gevogelte.
    Ook het samenstellen van een aanbod voor de meest voorkomende diëten en allergieën en de zoektocht naar volwaardige vervangproducten komt uitgebreid aan bod.
  • Restaurantgerechten met vlees, wild & gevogelte

    Vlees, wild en gevogelte uit de inheemse keuken worden centraal gezet in de gerechten. Je leert de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen om producten tot hun recht te laten komen. 
  • Restaurantgerechten met vlees, wild & gevogelte uit de wereldkeuken

    In deze module maak je bereidingen met vlees, wild & gevogelte uit de wereldkeuken. De gerechten hebben een hoog niveau.